GLYNT VOLUME ENERGY SHAMPOO

€ 14,95

GLYNT VOLUME ENERGY SHAMPOO is een opbouwende shampoo voor fijn en futloos haar. De diepreinigende formule met gember bevrijdt het haar van belastende residuen en geeft direct lichtheid en volume.

Toepassing: een kleine hoeveelheid gelijkmatig in het natte haar verdelen, even laten inwerken, een beetje emulgeren en daarna zorgvuldig uitspoelen.

Inhoud: 250ml.

GLYNT VOLUME ENERGY SPRAY

€ 15,95

GLYNT VOLUME ENERGY SPRAY is een verstevigende leave-in-conditioner voor fijn, futloos of licht haar. De thermoactieve formule met zijdeproteïne en vloeibare keratine ommantelen het haar, maken het sterker en geven het een gewichtloos volume.

Toepassing: de conditioner wordt op het handdoekdroge haar gespoten en niet uitgespoeld. Omdat de werkstoffen thermoactief zijn, moet het haar na het aanbrengen van de conditioner worden geföhnd, zodat het volume-effect volledig tot zijn recht kan komen.

Inhoud: 100ml.

GLYNT VOLUME ENERGY MASK

€ 15,95

GLYNT VOLUME ENERGY MASK is een versterkende vitamine-emulsie speciaal voor fijn en dun haar. De speciale volumeformule met vitamine B5 en gingko-bilobaextract geeft het haar een zijdeachtige glans zonder het haar te verzwaren.

Toepassing: nadat het haar is gewassen een hoeveelheid ter grootte van een walnoot op het vochtige haar brengen, vooral op de lengtes en punten, en zachtjes inmasseren. Na een inwerktijd van 5-10 minuten emulgeren en zorgvuldig uitspoelen.

Inhoud: 200ml.