GLYNT MAT MODELER stylingsklei

€ 15,95

GLYNT MAT MODELER is een extra sterke stylingsklei. Kiezelaarde en bijenwas zorgen voor een licht matterend effect. De extra stevige consistentie geeft ook fijn haar een extra sterke fixatie en is uiterst geschikt voor een plastische vormgeving.

Toepassing: spaarzaam tussen de handpalmen uitsmeren en in het handdoekdroge of droge haar werken.

Inhoud: 75ml.

GLYNT BORA PASTE

€ 15,95

GLYNT BORA PASTE is een poederachtige textuurpasta voor natuurlijke looks. Ook fijn haar krijgt direct meer volume en een licht mat style-effect. Perfecte styling voor kort tot kin-lengte haar.

Toepassing: spaarzaam tussen de handpalmen uitsmeren en direct in het handdoekdroge of droge haar goed inwrijven.

GLYNT VENICE SALT SPRAY

€ 15,95

GLYNT VENICE SALT SPRAY is een styling spray voor een makkelijke hairstyling. Deze formule met zeezout geeft uw haar de unieke “undone beach look” en transformeert uw lokken in trendy beach waves.

Toepassing: kan direct in droog of vochtig haar worden aangebracht. Gelijkmatig over het haar verdelen en daarna met de handen inmasseren, inkneden en stylen.

Inhoud: 200ml.

GLYNT SPIDER CREAM

€ 15,95

GLYNT SPIDER CREAM is een elastische vormingscrème en geeft het haar een variabele textuur en een lichte fixatie. Perfect voor accenten in lengtes en punten. Een ideaal stylingproduct voor korte tot kinlange bobs en kort mannenhaar.

Toepassing: spaarzaam tussen de handpalmen uitsmeren en in het handdoekdroge of droge haar werken.

Inhoud: 75ml.

GLYNT BLIZZARD ICE SPRAY

€ 15,95

GLYNT BLIZZARD ICE SPRAY is een droogshampoo en geeft het haar binnen luttele seconden een gewichtsloos volume. Perfect voor een snelle styling na het werk of voor een feestje. Gember ondersteunt dit voelbaar verfrissende effect.

Toepassing: spuitbus goed schudden, daarna met name op de haarinplant en op de lengtes spuiten en door shamponeerbewegingen gelijkmatig in het haar verdelen. Na 1 minuut uitkammen of -borstelen, klaar. Naar wens met een ander finishproduct accentueren.

Inhoud: 200ml.

GLYNT CARIBBEAN SPRAY WAX

€ 15,95

GLYNT CARIBBEAN SPRAY WAX definieert lokken, temt natuurlijke krullen, beteugelt weerbarstig haar en beschermt gesteild haar tegen kroezen. Combineert de controle van een wax met de eenvoud van een spray. Over droog haar verdelen.

Toepassing: spuitbus goed schudden, daarna met name op de haarinplant en op de lengtes spuiten en over droog haar verdelen.

Inhoud: 150 ml.

GLYNT KANGOO SHAPER

€ 15,95

GLYNT KANGOO SHAPER is een elastische design-pasta met fiberhars. Geeft het haar een variabele spanning, zijige glans en heeft een licht fixerend effect. Zeer geschikt voor het temmen en vormen van dik haar.

Toepassing: spaarzaam tussen de handpalmen uitsmeren en in het handdoekdroge of droge haar werken.

Inhoud: 75ml.

GLYNT ROK Spray

€ 15,95

GLYNT ROK Spray brengt uw kapsel in 10 seconden in vorm, geeft de haaraanzet stevigheid en schept daarmee een bijzonder volume-effect. Deze schuimspray is geschikt voor elke haardikte en voor kort tot middellang haar.

Toepassing: een beetje op de handpalm spuiten, uitsmeren en door het droge of handdoekdroge haar verdelen, voor maximaal volume gericht op de haaraanzet aanbrengen.