GLYNT REVITAL Regain Shampoo

€ 14,95

GLYNT REVITAL Regain Shampoo is een voedingstofrijke shampoo voor haar met highlights of haar dat gekleurd of gepermanent is. Door de buitengewoon verzorgende formule voelt het haar fluweelzacht aan zonder te worden verzwaard.

Toepassing: een kleine hoeveelheid gelijkmatig in het natte haar verdelen, even laten inwerken, een beetje emulgeren en daarna zorgvuldig uitspoelen.

GLYNT REVITAL Regain Milk

€ 15,95

GLYNT REVITAL Regain Milk is een glansgevende leave-in-conditioner voor haar met highlights of haar dat gekleurd of gepermanent is. Phytantriol houdt vocht in het haar vast, vitamine B5 zorgt voor extra volume.

Toepassing: na het wassen gelijkmatig over het handdoekdroge haar spuiten, niet uitspoelen.

Inhoud: 200ml.

GLYNT REVITAL Regain Mask

€ 15,95

GLYNT REVITAL Regain Mask is een bijzonder verzorgende masker voor haar met highlights of haar dat gekleurd of gepermanent is. Vooral gestrest haar wordt heel soepel en voelt zijdezacht aan.

Toepassing: nadat het haar is gewassen een hoeveelheid ter grootte van een walnoot op het vochtige haar brengen, vooral op de lengtes en punten, en zachtjes inmasseren. Na een inwerktijd van 5-10 minuten emulgeren en zorgvuldig uitspoelen.

Inhoud: 200ml.