GLYNT NUTRI Oil Shampoo

€ 14,95

GLYNT NUTRI Oil Shampoo is een lipiderijke shampoo voor droog en stug haar dat een intensieve verzorging nodig heeft of dik haar. Het is tevens ideaal als shampoo voor elke dag voor natuurlijk krullend haar.

Toepassing: een kleine hoeveelheid gelijkmatig in het natte haar verdelen, even laten inwerken, een beetje emulgeren en daarna zorgvuldig uitspoelen. Door de nutri-olie in de shampoo schuimt matig.

Inhoud: 250ml.

GLYNT NUTRI Oil Elixir

€ 15,95

GLYNT NUTRI Oil Elixir voor een diepgaande verzorging: geeft zwaar belast of droog haar een opvallende glans, een sterke lichtreflectie en maakt het fluweelzacht. Dit elixer is ook perfect geschikt als verzorging voor de haarpunten bij lang haar of als glansfinish.

Toepassing: NUTRI Oil Elixir kan op drie verschillende manieren worden toegepast: Voor het wassen van de haren: spaarzaam in het droge haar masseren, laten intrekken en daarna shamponeren.Voor de styling: spaarzaam op het handdoekdroge haar aanbrengen, inwerken en daarna föhnen. Als en polijstende en afsluitende glansfinish: spaarzaam op het haar aanbrengen en accenturen.

Inhoud: 100ml.

GLYNT NUTRI Oil Mask

€ 15,95

GLYNT NUTRI Oil Mask is een extra voedingstofrijke lipide-masker voor zwaar belast haar dat verzorging nodig heeft, en/of bij droge haarpunten. Het haar krijgt direct meer elasticiteit en wordt zijdezacht en soepel.

Toepassing: nadat het haar is gewassen een walnootgrote hoeveelheid op het vochtige haar brengen, vooral op de lengtes en punten, en zachtjes inmasseren. Na een inwerktijd van 5-10 minuten emulgeren en zorgvuldig uitspoelen.