GLYNT GLOSS Polish

€ 15,95

GLYNT GLOSS Polish is een micro-emulsie als glansfinish. Het geeft kort haar sleek styling. Bij lang haar kan het voor het accenten van of gladde lokken of passés worden gebruikt.

Toepassing: Spaarzaam tussen de handpalmen uitsmeren en in het handdoekdroge of droge haar werken.

Inhoud: 75ml.

GLYNT PEARL Design Gloss

€ 15,95

GLYNT PEARL Design Gloss is een sterk fixerende gel-wax met een parelmoer glanseffect. Het zorgt voor een wetlook zonder het haar plakkerig te maken. Voor looks met een strakke scheiding of wetlook effect.

Toepassing: spaarzaam tussen de handpalmen uitsmeren en in het ‘handdoekdroge’ of droge haar werken. Met een beetje water reactiveerbaar.

Inhoud: 100ml.

GLYNT JELLY Extreme Styler

€ 15,95

GLYNT JELLY Extreme Styler is een design-gel voor een extreem stevige fixatie. Zeer variabel inzetbaar: voor met gel naar achteren gekamde haren aan de zijkant, een ‘undercut scheerlook’ of voor een maximale fixatie van de lokken.

Toepassing: spaarzaam tussen de handpalmen uitsmeren en in het vochtige of ‘handdoekdroge’ haar werken. Droogt snel, met een beetje water is de coupe makkelijk opnieuw te stijlen.

Inhoud: 100ml.

GLYNT Diamond Shine Spray

€ 15,95

GLYNT Diamond Shine Spray is een glansspray voor een sterke lichtreflectie van het haar en een extreme glans.
De kendi-olie, die wordt gewonnen uit de Hawaïaanse Kukui-notenboom, kalmeert bovendien natuurlijk krullend, kroes- of lang haar en zorgt voor het ‘haar als zijde’-gevoel.

Toepassing: voor het stylen in het handdoekdroge haar spuiten, daarna föhnen. Voor toepassing van de stijltang: spaarzaam in het droge haar op de lengtes en punten inwerken, daarna stijltang gebruiken.
Als glansveredeling: spaarzaam als eindfinish op het haar spuiten.

Inhoud: 100ml.