GLYNT MALIBU Smoothing Cream

€ 15,95

GLYNT MALIBU Smoothing Cream is een gladmakende anti-frizz crème voor glans en soepelheid van het haar. Is geschikt als warmtebescherming bij toepassing van de stijltang, als föhncrème of als gewichtloze finish.

Toepassing: vergemakkelijkt het Föhen en het werken met de stijltang: spaarzaam in het droge haar op de lengtes en punten inwerken, daarna stijltang gebruiken. Voor het föhnen: spaarzaam in het handdoekdroge haar inwerken en föhnen. Als finish: spaarzaam op het haar aanbrengen en accentueren.

Inhoud: 100ml.

GLYNT BREEZE Detangler Spray

€ 15,95

GLYNT BREEZE Detangler Spray is een glansspray met een anti-frizz (anti-statische) effect voor het ontklitten en ontwarren van het haar, deze spray is niet verzwarend en is ook te gebruiken voor fijn, slap haar. Voor een zijdezacht gevoel en om het haar makkelijk door te kammen.

Toepassing: voor het föhnen aanbrengen in het vochtig haar, het beschermt het haar tegen de hitte van de föhn en voorkomt dat het haar statisch wordt. Voor het stijlen van het haar met behulp van een stijltang of krultang: verdeel het gelijkmatig over droog haar voordat je het haar gaat stijlen. Voor een perfecte glossy finish: spray het gelijkmatig over droog haar.

Inhoud: 100ml.