GLYNT DERMA Regulate Shampoo

€ 14,95

GLYNT DERMA Regulate Shampoo voor roos, een geïrriteerde hoofdhuid of bij een zeer sterke talgklierproductie en een hiermee gepaard gaande vette haarinplant. Deze shampoo moet alleen worden gebruikt zolang als het hoofdhuidprobleem bestaat. Hierna wordt een shampoo gebruikt die speciaal geschikt is voor het specifieke haartype.

Toepassing: een kleine hoeveelheid gelijkmatig in het natte haar verdelen, even laten inwerken, een beetje emulgeren en daarna zorgvuldig uitspoelen

Inhoud: 250ml.

 

GLYNT DERMA E.F.A. Stimulant

€ 15,95

GLYNT DERMA E.F.A. Stimulant is een biologische hoofdhuidemulsie met essentiële vetzuren. Zij brengt de functies van de hoofdhuid weer in evenwicht en voorkomt roos en een droge hoofdhuid. De gespannen hoofdhuid wordt weer soepel.

Toepassing: de emulsie na het haren wassen scheidingsgewijs op de hoofdhuid aanbrengen. Vervolgens gelijkmatig inmasseren. Na een inwerktijd van 5 minuten zorgvuldig uitspoelen.

GLYNT DERMA Regulate Tonic

€ 15,95

GLYNT DERMA Regulate Tonic werken salicylzuur en octopyrox tegen roos en hierdoor ontstane kleine roodkleuringen van de hoofdhuid. Vitamine B5 beschermt en kalmeert de hoofdhuid en geeft het haar meer volume. Vitaliserende menthol bevordert de goede doorbloeding van de hoofdhuid.

Toepassing: na het wassen of na gebruik van DERMA E.F.A. Stimulant de tonic spaarzaam op de hoofdhuid aanbrengen en inmasseren. Niet uitspoelen.