MANGALA KLEUR OPFRISSINGSKUUR IN 7 KLEUREN

€ 14,95

Gekleurd of ongekleurd haar: Mangala frist de haarkleur op, nuanceert indien gewenst of versterkt de kleur. De GLYNT MANGALA producten houden de haarkleur ook tussen twee haarkleurafspraken bij de kapper stralend en glanzend zoals op de dag van de kleuring. De Mangala kuur zorgt met pinksterbloemen voor een briljante glans. Het speciale receptuur verzwaart het haar niet, geeft een opvallende glans en ondersteunt de haarkleur. De kleurpigmenten werken op zeer milde wijze en laten de haarkleur briljant en expressief stralen.

Toepassing: breng de Mangala aan van aanzet tot punten en masseer de kleur doeg door het hele haar. Laat het product 2-10 minuten in het haar zitten en spel het vervolgens goed uit. Hoe langer je de Mangala laat zitten, hoe intensiever de kleur.

GLYNT HYDRO Vochtinbrengende emulsie

€ 15,95

GLYNT HYDRO Vitamin Rinse is een vochtinbrengende emulsie voor elke dag en elk haartype. Zeepkruid maakt het haar voelbaar sterker.

Toepassing: na het wassen een walnootgrote hoeveelheid vanaf de haarinplant tot aan de puntjes in het vochtige haar masseren. Na een korte inwerktijd emulgeren en zorgvuldig uitspoelen.

Inhoud: 200ml.

GLYNT HYDRO Vitamin Lotion

€ 15,95

GLYNT HYDRO Vitamin Lotion is een vochtinbrengende leave-in-conditioner voor elke dag, speciaal voor chemisch onbehandeld haar. Vitamine B5 geeft het haar extra volume.

Toepassing: Na het wassen gelijkmatig over het handdoekdroge haar spuiten, niet uitspoelen

Inhoud: 200ml.