Gezonde haarwortels vormen de basis voor een gezonde haargroei. Een slechte doorbloeding van de hoofdhuid kan het transport van voedingsstoffen naar de haarwortels belemmeren en de haargroei doen afnemen – het haar wordt dun en futloos.

De ACTIVE-producten zijn echte krachtpatsers. Het hierin opgenomen bladextract van de Aziatische ginkgo-bilobaboom beschermt de cellen en heeft een stimulerend effect op de doorbloeding. De haargroei wordt gestimuleerd en het haar wordt voller en steviger.

ACTIVE Refresh Shampoo

€ 14,95

ACTIVE Refresh Shampoo is een vitaliserende shampoo met verkoelende menthol en ginkgo biloba. Deze shampoo werkt als een “wake up call”. Het verfrist, verkwikt en geeft het haar volume.

 Toepassing: een kleine hoeveelheid gelijkmatig in het natte haar verdelen, even laten inwerken, een beetje emulgeren en daarna zorgvuldig uitspoelen.

Inhoud: 250ml.

 

GLYNT GINKO Energeticum

€ 20,50

GLYNT GINKO Energeticum activeert de verzorging van de haarwortels met voedingstoffen door het stimuleren van de microcirculatie. Het bevordert de haargroei en helpt haaruitval te voorkomen.
GINKGO Energeticum werkt preventief bij een te hoge talgklierproductie, roos of een jeukende hoofdhuid. Tocopherol voorkomt de vorming van celschadelijke stoffen die door vrije radicalen kunnen ontstaan. Panthenol geeft het haar voelbaar meer volume.